Sánchez visita les zones afectades per Gloria a les comarques del nord

El president del govern espanyol va traslladar a Ximo Puig la seua solidaritat amb els afectats.

El president de l'executiu, Pedro Sánchez, va visitar dijous les zones afectades per Gloria a Mallorca
El president de l'executiu, Pedro Sánchez, va visitar dijous les zones afectades per Gloria a Mallorca / Europa Press.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, visita aquest dissabte zones afectades per la borrasca Gloria a les comarques del nord. El líder del PSOE també visitarà el mateix dia Múrcia i Màlaga, i diumenge es desplaçarà a Terol.

Sánchez va anunciar la visita al president de la Generalitat, Ximo Puig, en una conversa telefònica, en la qual va traslladar la solidaritat amb els afectats per la borrasca i va garantir el suport de l'executiu a curt, mitjà i llarg termini.

El president del govern ja va sobrevolar dijous Catalunya, especialment la zona del delta de l'Ebre, on es parla de catàstrofe natural per les inundacions. Un dia en què també es va desplaçar a Capdepera (Mallorca), per a conéixer les conseqüències del temporal. Divendres es va reunir amb diversos vicepresidents i ministres per a analitzar les zones afectades i posar en marxa les ajudes.

Compromís li demana un pla integral de costa i informació sobre el Castor

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, va manifestar divendres que Sánchez hauria d'aprofitar la visita a Castelló per a anunciar un pla integral per a la costa i mitjans suficients per a l'interior, "i que això es concrete en els pròxims pressupostos generals de l'Estat".

Per la seua part, el portaveu de la coalició al Senat, Carles Mulet, li ha demanat que informe els alcaldes sobre la situació en la qual es troba el projecte Castor, després d'anunciar a l'octubre que es procediria a finalitzar la hibernació i al segellament definitiu dels pous.

També et pot interessar

stats