Sánchez tancarà el 14é Congrés del PSPV-PSOE a Benidorm

Intervindrà després del president de la Generalitat, Ximo Puig, que eixirà reelegit com a secretari general dels socialistes valencians per tercera vegada

Pedro Sánchez i Ximo Puig el passat 17 d'octubre de 2021 a València
Pedro Sánchez i Ximo Puig el passat 17 d'octubre de 2021 a València / Europa Press

El president del govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, tancarà el 14 Congrés del PSPV-PSOE aquest diumenge a Benidorm. Sánchez intervindrà després del president de la Generalitat, Ximo Puig, que eixirà reelegit com a secretari general dels socialistes valencians per tercera vegada.

El congrés se celebrarà entre el divendres i el diumenge, encara que el dijous se celebrarà un homenatge a l'exalcalde de Benidorm, Agustí Navarro. El divendres a la vesprada intervindrà l'expresident del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, al costat de l'exministra Leire Pajín.

El dissabte serà la jornada de treball en les comissions i començarà amb l'informe de gestió del secretari general, Ximo Puig. La ministra de Ciència, Diana Morant, i la subsecretària general del PSOE, Adriana Lastra, intervindran en l'acte. Les comissions s'iniciaran a les 17:00 hores i la votació del dictamen es produirà a les 20:30 hores.

A primera hora del diumenge es votaran els òrgans nacionals del PSPV-PSOE, i es proclamaran els resultats a les 11:30 hores, just abans de les intervencions de Puig i Sánchez. Està previst que el diumenge assistisquen el secretari d'organització, Santos Cerdán, i la ministra d'Educació, Pilar Alegría.

També et pot interessar

stats