Sánchez es reunirà amb representants de Compromís a València

El PSOE mantindrà reunions "discretes" amb els líders de la resta de formacions per a evitar una repetició electoral.

El PSOE mantindrà reunions "discretes" amb els líders de la resta de formacions per a evitar una repetició electoral
El PSOE mantindrà reunions "discretes" amb els líders de la resta de formacions per a evitar una repetició electoral / Álex Cámara Europa Press

El secretari general del PSOE i president en funcions, Pedro Sánchez, es reunirà aquest dilluns a València amb representants de Compromís, segons han assenyalat fonts socialistes. Sánchez anirà acompanyat del secretari d'organització dels socialistes i ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, i també del president de la Generalitat.

En les dos últimes sessions d'investidura frustrada de Sánchez, l'únic representant de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, es va abstindre després de lamentar que els socialistes no feren cap pas per a obtindre el seu suport. Dimecres passat, la ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, va anunciar que Sánchez mantindria contactes "discrets" amb els líders de la resta de formacions en els próxims dies. El president en funcions mantindrà aquestes reunions perquè defensen que no "tiren la tovalla" i que "l'última" cosa que vol el PSOE és una repetició electoral.

També et pot interessar

stats