Sánchez respon a Esquerra que el PSOE i Podem són els únics que volen diàleg a Catalunya

El líder socialista convida la resta de partits a ser “responsables” i a no bloquejar el preacord de govern signat amb Iglesias.

El líder del PSOE, Pedro Sánchez Castejón
El líder del PSOE, Pedro Sánchez Castejón

El candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha transmés a Esquerra Republicana que el PSOE i Unides Podem són els únics partits a nivell estatal que aposten pel diàleg "dins de la Constitució" per a resoldre la crisi política a Catalunya. Aquest és el missatge que el líder del PSOE, ha traslladat a Esquerra Republicana, segons ha explicat en la roda de premsa que ha oferit a La Moncloa, després de reunir-se amb el president electe del Consell Europeu, Charles Michel. 

El candidat socialista ha apel·lat a la "responsabilitat" i a la "generositat" de totes les forces polítiques perquè no bloquegen el preacord de govern "il·lusionant" amb Unides Podem que, segons Sánchez, podrà tirar avant al desembre.

En al·lusió als partits que no veuen amb bons ulls aquest acord "històric", el líder socialista els ha demanat que es pronuncien sobre l’alternativa que proposen.

També et pot interessar

stats