Sánchez reivindica la gestió del govern del PSOE en els 100 primers dies

PP i Ciutadans critiquen l'executiu pel pacte amb els partits independentistes.

Sánchez defineix el seu govern com a "feminista, ecologista, europeista i social"
Sánchez defineix el seu govern com a "feminista, ecologista, europeista i social" / Europa Press

Pedro Sánchez celebra, aquest diumenge, els 100 dies des que va jurar el càrrec de president del Govern d'Espanya davant del rei Felip VI amb un acte del PSOE a Oviedo. Es tracta del primer acte públic de partit al qual acudeix com a cap de l'executiu central i que coincideix amb la posada en marxa de la campanya 'Raons per a confiar', amb la qual Sánchez pretén explicar la gestió duta a terme durant els primers 100 dies de govern.

El líder del PSOE defensarà, a Oviedo, aquesta gestió, igual que ja va fer ahir dissabte en un vídeo publicat en el seu perfil de Twitter, on definia el seu govern com a "feminista, ecologista, europeista i social". També reiterarà quins són els reptes de cara al futur i que estan protagonitzats per l'aposta de continuar consolidant el creixement econòmic i l'estat del benestar. 

Crítiques de l'oposició

Tant PP com Ciutadans han valorat de forma negativa els 100 primers dies del govern socialista i han dit que Sánchez està en mans dels independentistes. Segons va afirmar, dissabte, Pablo Casado, el govern de Sánchez "ha fet el ridícul en l'àmbit internacional" i ha impulsat "una agenda reactiva" que cal canviar. Per al líder dels populars, "ha quedat clar que durant aquest temps hi havia pactes vergonyants sota la taula i que la moció de censura no ha eixit gratis". 

D'altra banda, Albert Rivera va assegurar que, governar el país amb aquells que volen "liquidar-lo" és "incompatible", i va reptar el president del Govern d'Espanya a convocar eleccions per a comprovar si la ciutadania reivindica la seua gestió al capdavant de La Moncloa i el pacte amb els partits de Catalunya: "Si està tan convençut que està fent-ho tan bé, que pare les urnes i que ens deixe votar, a veure si els espanyols legitimen el pacte amb Quim Torra", va afirmar. 

També et pot interessar

stats