Sánchez reduirà a tres els tipus de contractes i eliminarà bonificacions i deduccions

El president del govern central anuncia que també impulsarà la jubilació forçosa i el registre obligatori d'horaris.

Pedro Sánchez durant un acte
Pedro Sánchez durant un acte / EFE

L'executiu de Pedro Sánchez reduirà a tres els tipus de contractes: indefinit, temporal i formació o relleu. És una de les decisions anunciades pel president de govern central que s'inclouen en la seua "agenda de canvi" i que també recull la recuperació de la jubilació forçosa per edat en convenis col·lectius i el registre obligatori dels horaris de treball per a evitar abusos. 

Sánchez ha fet aquests anuncis dilluns en un acte organitzat pel diari Expansión i davant un auditori entre el qual es trobaven alguns ministres i el líder del PP, Pablo Casado. El cap del govern ha enumerat decisions futures en diversos àmbits, inclòs el laboral, amb l'objectiu de reduir la precarietat. També ha destacat que preveu que "es convertisquen en realitat els pròxims mesos". 

Un altre dels anuncis realitzats és la reducció substancial del nombre de bonificacions i deduccions a la contractació. Només es deixaran les que afecten els col·lectius més vulnerables i necessitats.

El president de l'executiu ha ratificat la seua determinació de continuar governant amb "ambició reformista" i ha afegit que els pressupostos són una eina important per a dur-la a terme.

En aquest sentit, ha recordat que els pressupostos es troben en període de negociació, que no llança la tovallola i per això ofereix la mà a la resta de partits.

També et pot interessar

stats