Sánchez promet que si governa no hi haurà indepèndencia de Catalunya

El comitè federal del PSOE aprova les llistes amb el desacord de la federació andalusa.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la portaveu del PSOE al Congrés Adriana Lastra (dreta), i la presidenta del PSOE Cristina Narbona, al Comitè Federal del PSOE
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la portaveu del PSOE al Congrés Adriana Lastra (dreta), i la presidenta del PSOE Cristina Narbona, al Comitè Federal del PSOE / JJ Guillén (Efe).

El president del govern espanyol i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha promés aquest diumenge que amb un govern del seu partit no es produirà mai la independència de Catalunya. "Amb un govern del PSOE no es produirà la independència de Catalunya. Convivència sempre, independència mai", ha garantit en la seua intervenció davant el Comité Federal del seu partit que ratifica aquest diumenge les llistes electorals als pròxims comicis generals del 28 d'abril i a les municipals, autonòmiques i europees del 26 de maig. "Sempre estarem disposats al diàleg, però dins de la Constitució; som un govern constitucionalista i complim i farem complir sempre la Constitució", ha subratllat. 

Desacord amb Susana Díaz 

El PSOE ha aprovat les llistes aquest diumenge en un comitè marcat pel desacord amb la federació andalusa. A l'arribada a la reunio, la dirigent del PSOE d'Andalusia, Susana Díaz, ha dit que ella ha tingut la mà estesa a Sánchez durant tot el procés,  però ha constatat que l'acord no era possible.

"Bé, prenc nota i a partir de demà tots a treballar i a buscar el millor resultat electoral possible el mes d'abril, que serà l'avantsala del mes de maig", ha assenyalat en relació amb les eleccions generals i les posteriors europees, i s'ha compromés a "treballar com sempre ho fem els socialistes andalusos".

També et pot interessar

stats