Sánchez presentara el seu pla de qualitat democràtica el 17 de juliol al Congrés

El pla contempla la reforma de les lleis de dret a l’honor, de rectificació i de publicitat institucional 

Pedro Sánchez, president del govern espanyol, en la sessió de control a l'executiu este dimecres al Congrés
Pedro Sánchez, president del govern espanyol, en la sessió de control a l'executiu del 12 de juny al Congrés / Fernando Alvarado (Efe)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat este dilluns que el pròxim 17 de juliol compareixerà davant del ple del Congrés per a presentar el pla de qualitat democràtica que va anunciar després del seu període de reflexió i que inclourà la modificació de la llei de publicitat institucional.

El cap de l'executiu estatal ha anunciat la compareixença en una entrevista en la cadena Ser en la qual ha recordat que el pla reformarà també les lleis orgàniques de dret a l'honor i dret de rectificació. A això ha sumat la reforma de la llei de publicitat institucional per a actualitzar-la a la realitat després de la digitalització dels mitjans d'informació amb l'objectiu de tindre més transparència en el seu finançament.

Sánchez ha remarcat que és inacceptable que "amb recursos públics s'estiga finançant la desinformació", en referència a "pseudomitjans i tabloids". El president ha assenyalat directament "alguns governs de la dreta amb la ultradreta".

També et pot interessar

stats