Sánchez presenta el PSOE com "l'esquerra que no s'avergonyeix d'Espanya"

Els socialistes llancen el lema de campanya: "Ara govern, ara Espanya", per a les eleccions del 10N.

Pedro Sánchez presenta el lema de campanya del PSOE: "Ara govern, ara Espanya"
Pedro Sánchez presenta el lema de campanya del PSOE: "Ara govern, ara Espanya" / @PSOE (Twitter)

El PSOE ha llançat aquest dilluns el lema "Ara govern, ara Espanya", que serà el seu eslògan per a la campanya en les eleccions generals del 10 de novembre. El secretari general dels socialistes i president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha submergit el partit en la precampanya electoral i ha presentat el PSOE com "l'esquerra que no s'avergonyeix d'Espanya".

En l'acte de presentació del nou lema, Sánchez ha destacat que "el PSOE ni lliura Espanya", com l'acusa la dreta, "ni oculta ni s'avergonyeix d'esmentar la paraula Espanya", com li passa, al seu entendre, a la resta de formacions d'esquerra, inclòs el nou partit d'Íñigo Errejón, Més País.

Els socialistes han donat a conéixer en les seues xarxes socials una imatge d'una gran pancarta instal·lada a la seu estatal del partit, al carrer de Ferraz, a Madrid, on es pot llegir aquest lema: "No tenim temps a perdre".

A més, acompanya la imatge amb la reivindicació de l'educació, l'ocupació, el canvi climàtic, la igualtat real, Europa, la justícia social i les pensions, temes que s'espera que siguen els eixos de la seua campanya.

També et pot interessar

stats