Sánchez prepara un programa polític abans les negociacions amb els partits

El 23 de setembre acaba el termini per a intentar formar govern.

VÍDEO | Sánchez prepara un programa polític abans les negociacions amb els partits

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, afronta la seua primera setmana completa després de les vacances d'estiu.

Es preveu que al llarg d'aquesta setmana finalitzen les reunions amb els col·lectius socials. Aquest mateix dilluns té programada una reunió amb organitzacions per a la memòria històrica i de ciència.

L'executiu en funcions està ultimant el seu programa de govern, en què incorporarà les demandes aportades per aquests col·lectius abans de presentar-lo als seus possibles socis de govern.

Aquest programa de govern es posa en marxa després del rebuig, el dimarts passat, de la proposta de pacte oferida per Podem per a formar una coalició. 

Així, les negociacions per a la formació de govern amb altres partits s'ajornen fins al mes de setembre, com va anunciar la portaveu de l'executiu espanyol en funcions, Isabel Celaá.

Aquesta nova ronda de contactes amb els diferents partits serà decisiva, ja que els temps continuen molt ajustats. El PSOE té només quatre setmanes per a intentar una nova investidura abans de la data límit del 23 de setembre.

També et pot interessar

stats