Sánchez encara és positiu i obliga a ajornar la cimera del MED-9 a Alacant

El president del govern anuncià que tenia covid diumenge i els resultats dels tests encara donen positiu

Sánchez anuncia a València "reformes fiscals"
Pedro Sánchez divendres 22 de setembre a València

El president del Govern, Pedro Sánchez, continua donant positiu per covid cinc dies després, per la qual cosa s'ha decidit ajornar la cimera del MED-9 que reuneix els líders dels nou països del sud de la Unió Europea que s'anava a celebrar divendres a Alacant, segons ha informat la Moncloa.

Sánchez, que va anunciar el diumenge que havia donat positiu, s'ha realitzat una prova diagnòstica aquest dijous i ha tornat a ser positiva. Davant aquesta circumstància i com a mesura de precaució, "s'ha pres la decisió de posposar la celebració de la Cimera MED-9", per a la qual pròximament s'anunciarà una nova cita.

Així les coses, la Moncloa ha precisat que el president del Govern manté l'activitat institucional de manera telemàtica i l'agenda presencial es revisarà dia a dia.

A la cimera estava prevista la presència de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, del president del Consell Europeu, Charles Michel, i dels caps d'estat o de govern d'Itàlia, França, Portugal, Grècia, Malta, Xipre, Eslovènia i Croàcia.

També et pot interessar

stats