Sánchez: “No podíem quedar-nos de braços plegats”

El president del govern espanyol ha participat en la cimera hispano-lusitana, on ha buscat sinergies amb el govern portugués.

Trobada de Pedro Sánchez amb el primer ministre portugués, António Costa.
Trobada de Pedro Sánchez amb el primer ministre portugués, António Costa.

El president del govern espanyol ha fixat a Portugal la postura de l’executiu en la crisi política oberta a Madrid a causa de la pandèmia. Pedro Sánchez ha dit que “no podíem quedar-nos de braços plegats i això és el que va fer ahir el govern d’Espanya en aprovar-hi l’estat d’alarma”.

Sánchez ha assegurat que el govern espanyol havia d’actuar d’urgència i ha demanat unitat al govern d’Isabel Díaz Ayuso per a fer front a l’increment de casos en la comunitat madrilenya. En aquest sentit, li ha reclamat la “màxima humilitat” i ha afegit que el govern espanyol manté la mà estesa al govern autonòmic madrileny.

Acompanyat dels quatre vicepresidents i de sis ministres, Sánchez ha buscat a Portugal sinergies comunes amb el primer ministre lusità, António Costa. Els dos mandataris han acordat desenvolupar projectes conjunts per a la reconstrucció d’Espanya i Portugal amb el fons de recuperació d’Europa.

També et pot interessar

stats