Sánchez es mostra obert a pactar els pressupostos "a esquerra i dreta"

El president del govern central ha començat el discurs de cloenda del Congrés Nacional de l’Empresa Familiar recordant l'exministra Carmen Alborch.

Pedro Sánchez, durant la intervenció en el congrés
Pedro Sánchez, durant la intervenció en el congrés

El president del govern central, Pedro Sánchez, s'ha mostrat aquest dimarts obert a pactar els pressupostos amb totes les forces parlamentàries "a esquerra i a dreta per tal d'aconseguir els millors pressupostos". Sánchez s'ha pronunciat d'aquesta manera durant el seu discurs en la cloenda del XXI Congrés Nacional de l’Empresa Familiar a València.

El cap de l'executiu espanyol ha a indicat que, ara que ja s'han presentat els pressupostos, la tramitació "avança i guanya cada dia més força", i ha demanat que no hi haja cap tipus de bloqueig i aposta per la voluntat de dialogar i col·laborar per a dur avant la proposta.

Sánchez ha iniciat el seu discurs recordant l'exministra Carmen Alborch, de qui ha dit que "va deixar una empremta profunda en la seua activitat pública i en el seu compromís amb aquesta terra, amb la cultura i amb el feminisme", ha dit Sánchez. 

A més, el cap de l'executiu central també ha explicat que no oblidarà mai les paraules que Alborch va dir durant l'acte de lliurament de les altes distincions de la Generalitat. "Feminisme, patrimoni immaterial de la humanitat", paraules que el president ha indicat  que també són rellevants per al món empresarial, "on el paper de la dona és important". 

Durant la intervenció, Sánchez ha destacat la vàlua de les empreses familiars i ha remarcat el valor simbòlic d'aquestos negocis, que tenen un doble vincle "amb la família i amb el territori". 

També et pot interessar

stats