Sánchez i Iglesias es van reunir per a desbloquejar la negociació dels pressupostos

Entre els objectius de la trobada, traure endavant els pressupostos i altres mesures, com la reforma del mercat de lloguer.

La cita es va produir dimecres de matí a La Moncloa
La cita es va produir dimecres de matí a La Moncloa

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el líder de Podem, Pablo Iglesias, mantingueren una reunió en secret a La Moncloa per tal de desbloquejar les complicades negociacions entre el PSOE i Podem, i poder traure endavant els pressupostos i altres mesures, com la reforma del mercat de lloguer o la del mercat elèctric.

La cita, que no figurava en les agendes dels dos líders, es va produir dimecres de matí a La Moncloa. Pablo Iglesias va deixar per unes hores la baixa de paternitat per a reunir-se amb Pedro Sánchez. Durant la trobada es va abordar l'actual situació de la negociació pressupostària, en què Podem seguix exigint que es complisquen les mesures pactades per a abaixar els preus abusius dels lloguers i esperen que el govern central presente un nou reial decret al respecte. 

Aquesta reunió es va celebrar després que el Govern central acceptara un relator en la mesa de partits per a Catalunya, una proposta que ha rebut el suport de Podem, que han recordat que sempre van apostar per la "mediació" per tal de facilitar l'enteniment i el diàleg, i buscar una solució política a la crisi territorial i el conflicte català. 

També et pot interessar

stats