Sánchez i Feijóo es troben per primera vegada al Senat

El president del govern espanyol ha rebutjat l'oferta del PP per a un pacte anticrisi amb rebaixes d’impostos

Alberto Núnez Feijóo intervé en la sessió plenària al Senat
Alberto Núnez Feijóo intervé en la sessió plenària al Senat / Ricardo Rubio / Europa Press
07 de juny 2022 - 19:16

El president del govern, Pedro Sánchez, i el nou líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, han protagonitzat el primer intercanvi d'opinions durant la sesió de control al govern en el Senat d’aquest dimarts. Sánchez no ha arreplegat el guant llançat per Feijóo, que ha tornat a proposar, com en ocasions anteriors, rebaixes en l’IRPF i altres impostos amb el paraigües d’un “pla anticrisis sense sigles” entre el PSOE i el PP. 

Al mateix temps, Feijóo li ha demanat que no faça cas a les “minories”, en referència als partits minoritaris de l’hemicicle, i l’ha acusat de recórrer al PP “quan no pot comptar amb els vots de Bildu i ERC”. El líder popular l’ha acusat d’anar a fer menció a “l'alta inflació que pesa sobre les famílies i l'increment del deute públic”. 

En canvi, Sánchez ha fet una defensa de la gestió del seu govern, que “treballa sense descans per a protegir les famílies i empreses”, mentre que ha acusat el PP de “destorbar” al llarg de la legislatura. El president del govern ha lamentat que Feijóo continue “com Pablo Casado, parlant malament d'Espanya fora de les seues fronteres” i que “promoga una marxa arrere en els compromisos climàtics del govern”.

També et pot interessar

stats