Sánchez dona el tret d'eixida a la campanya del Partit Socialista Europeu

En l'acte, el secretari general del PSOE ha criticat que la dreta es pose "enfront de les dones en el segle de les dones".

Sánchez dona el tret d\'eixida a la campanya del Partit Socialista Europeu
Sánchez dona el tret d'eixida a la campanya del Partit Socialista Europeu

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha protagonitzat aquest dissabte l'inici de campanya del Partit Socialista Europeu. Així mateix, ha criticat "una dreta que té més sigles que idees" i que es posa, segons ell, "enfront de les dones en el segle de les dones".

Sánchez, que ha retret a Ciutadans que "blanquege a qui fa llistes negres de funcionaris que lluiten contra la violència de gènere a Andalusia", ha demanat als seus col·legues europeus que deixen d'anomenar "liberal" al partit d'Albert Rivera, "perquè els liberals a Europa defensen les llibertats, i no mercadegen amb les llibertats de les dones per a arribar al poder".

Davant d'uns 1.600 representants de 33 partits socialistes, socialdemòcrates, laboristes i demòcrates dels 28 països de la Unió Europea, el secretari general del PSOE ha cridat a la mobilització el 28 d'abril. "Ens hem de mobilitzar tots, cada vot anirà a favor del progrés, i l'abstenció, a favor d'una Espanya de fa 40 anys a la qual no volem tornar!", ha reclamat Sánchez.

També et pot interessar

stats