Sánchez demana una reunió amb Ayuso per a coordinar la gestió de la pandèmia a Madrid

La Comunitat de Madrid té una incidència acumulada de 659,41 casos per cada 100.000 persones.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso / À Punt NTC.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, reunir-se per a reforçar la cogovernança entre les dues administracions “pels moments crítics" que travessa la regió, una oferta que ja ha acceptat la presidenta madrilenya.

"A la vista de l'evolució que segueix la pandèmia a la comunitat que presideixes, considere fonamental reforçar els mecanismes de cogovernança per a complementar els esforços i mitjans que ja ha desplegat el teu govern", assegura Sánchez en una carta.

Minuts després, la presidenta Ayuso, del PP, ha expressat la seua satisfacció perquè Sánchez haja decidit "per fi" reunir-se amb ella. "La Comunitat de Madrid ha estat massa temps sola", ha assegurat en un missatge per Twitter.

Madrid té una incidència acumulada els últims catorze dies de 659,41 casos per cada 100.000 persones, una xifra molt superior als 259,76 de mitjana d'Espanya. A més, 138 persones hi han mort per Covid-19 l'última setmana, un terç de les que han perdut la vida a tot Espanya.

També et pot interessar

stats