Sánchez defén que el 28 d’abril estan en joc “dos models de país”

El president del govern espanyol ha donat el tret d’eixida a la seua precampanya per a les eleccions generals.

Pedro Sánchez en l'acte celebrat a Madrid per iniciar la precampanya a les eleccions del 28 d'abril. Javier Lizón (Efe)
Pedro Sánchez en l'acte celebrat a Madrid per iniciar la precampanya a les eleccions del 28 d'abril. Javier Lizón (Efe)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha advertit que el 28 d'abril estan en joc “dos models de país”, el de l'Espanya “lluminosa que avança” i el de l'Espanya “en blanc i negre que retrocedeix”. A més, ha defés que “cap cordó sanitari” impedirà que triomfe el primer.

Sánchez ha donat el tret d'eixida a la seua precampanya per a les eleccions del 28 d'abril, en un acte a Madrid on ha rebut el suport de quasi tots els ministres del seu govern. Amb el lema “L’Espanya que volem”, el president del govern espanyol ha construït un discurs d’amor a un país “en el qual caben tots”.

Sense anomenar cap partit, Sánchez ha al·ludit al “cordó sanitari” que li ha posat Ciutadans, en prometre que no pactarà amb el PSOE.

En al·lusió al Partit Popular, el president de l’executiu espanyol ha reivindicat la “política útil, exemplar, educadora, tolerant, no crispada, ni molt menys grossera”.

D’altra banda, Sánchez ha recordat que fa uns dies va dir que la seua primera mesura en la pròxima legislatura seria l'aprovació dels pressupostos socials i ha promés que “la joia de la corona d'aquests pressupostos serà l'educació pública”.

D’aquesta manera, ha subratllat que la pròxima legislatura serà la de l'extensió de l'educació pública de 0 a 3 anys, la de la transformació del sistema educatiu, l'excel·lència de la formació professional, la qualitat i l'equitat del sistema universitari i l'impuls a la ciència.

També et pot interessar

stats