Sánchez crida a totes les forces possibles per a derrocar "el mur del bloqueig"

El secretari general del PSOE tancarà campanya a Barcelona per a llançar un missatge de "convivència".

Pedro Sánchez presenta la campanya del PSOE per a les eleccions del 10 de novembre
28 d'octubre 2019 - 15:37

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha cridat aquest dilluns a derrocar "el mur del bloqueig que ens impedeix avançar i defendre'ns de les amenaces". I, per a posar fi a aquesta barrera, ha apel·lat a reunir "totes les forces que siga possible".

En un acte a Madrid per a presentar la campanya del PSOE per a les generals del 10 de novembre i acompanyat per cinc ministres i la major part de l'executiva federal, Sánchez ha exigit un govern "fort" per a superar la crisi de convivència a Catalunya, (https://apuntmedia.es/va/resultats/Catalunya) però també "progressista, unit i estable, no en funcions". 

El president del govern espanyol en funcions s'ha presentat com l'únic candidat que ofereix un projecte per a transformar Espanya en la dècada vinent davant de la resta de forces polítiques que tenen plans que "no van més enllà de les dues setmanes".

Enllaçant amb el lema de la seua campanya 'Ara sí' [https://apuntmedia.es/va/noticies/politica/el-psoe-es-compromet-a-actualitzar-les-pensions-segons-lipc-real-i-a-pujar-el-salari-minim], Sánchez ha dit que aglutinant el vot entorn del PSOE serà possible que Espanya aconseguisca un govern estable que dure quatre anys i que siga "capaç de transformar Espanya en un país més modern", que és just el que no volen, en la seua opinió, ni les tres dretes ni els partits independentistes.

Tancarà campanya a Barcelona

El secretari d'organització del PSC ha avançat que el president del govern espanyol en funcions tancarà la campanya electoral a Barcelona el divendres 8 de novembre per a enviar un missatge a favor de la "convivència" i subratllar la importància que el PSOE li dona a la comunitat autònoma. Serà la primera vegada que un aspirant a la reeleció done l'últim acte de campanya a Barcelona. 

També et pot interessar

stats