Sánchez continua buscant suports socials

S’ha reunit amb la patronal i els sindicats, que mostren la seua preocupació per la manca d’enteniment per a un govern progressista.

VÍDEO | Sánchez continua buscant suports socials

Amb les declaracions de Pedro Sánchez, després de despatxar dimecres amb el rei, on el president del govern espanyol en funcions va admetre la “desconfiança mútua” entre PSOE i Unides Podem, aquest dijous tocava reunió amb sindicats i patronal.

Els representants dels treballadors i de les treballadores li han trasmés que els preocupa, i molt, la manca d’entesa entre el PSOE i Unides Podem per a tirar endavant un govern progressista, i han demanat a Sánchez que el conforme amb urgència. No han volgut involucrar-se en la fórmula que hauria d’adoptar aquest possible executiu. Sí que han posat damunt la taula la necessitat que hi haja un executiu progressista, que desmunte la reforma laboral del 2012 i revertisca la legislació del PP sobre les pensions.

Pel que fa a la patronal, els representants de l’empresariat li han transmés la seua inquietud per la falta d’un govern estable: l’actual de Pedro Sánchez està en funcions des de fa 101 dies.

També et pot interessar

stats