Sánchez anuncia un kit digital per a impulsar la digitalització d'un milió de pimes i autònoms

El primer pas d'aquesta estratègia serà una convocatòria dirigida a empreses d'entre 10 i 49 treballadors i que estarà dotada amb 500 milions d'euros

Sánchez, aquest dimecres, a la seua arribada al Congrés de les multinacionals
Sánchez, aquest dimecres, en el congrés de les multinacionals / Alberto Ortega (Europa Press)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres, durant la intervenció en la presentació d'un encontre de multinacionals a Madrid, un kit digital per a impulsar la digitalització d'un milió de pimes i autònoms mitjançant un abonament per a finançar serveis digitals. El pla el presentarà demà dijous la vicepresidenta primera i ministra d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.

Sánchez ha detallat que el govern aprovarà un primer programa, dotat amb 500 milions d'euros, dirigit a les empreses d'entre 10 i 49 treballadors. El president ha afegit que a aquesta convocatòria la seguiran altres amb el mateix objectiu.

Aquest programa forma part de l'aposta per la transformació digital, una de les potes sobre les quals es recolzen els fons europeus, i que reserven el 18% de la inversió dels vora 70.000 milions d'euros assignats a Espanya a la digitalització.

També et pot interessar

stats