Sagredo (PSPV) revalida la majoria absoluta a Paterna

Els socialistes tindran 14 regidors, un més que fa quatre anys, i Sagredo liderarà la seua tercera legislatura al capdavant de l'Ajuntament de Paterna

Resultats de les eleccions municipals a Paterna
Resultats de les eleccions municipals a Paterna / À Punt NTC

En una tendència de derrota de l'esquerra, Paterna (71.880) és un dels pocs municipis grans de la província de València que els socialistes continuen governant. Juan Antonio Sagredo ha revalidat la majoria absoluta i obté 14 regidors amb el suport de 16.677 vots, 2.190 vots i un regidor més que fa quatre anys, i liderarà la seua tercera legislatura al capdavant de l'Ajuntament.

La segona força és el PP, que amb Sara Palmas ha aconseguit sis edils, dos més, i un total de 8.080 suports, quasi el doble que el 2019, on va tindre 4.395 vots.

Vox també experimenta un creixement considerable i es converteix en el tercet partit més votat, amb 4.541 vots que li donen dos regidors, un més que els anteriors comicis.

Per contra, baixa Compromís en obtindre dos regidors, un menys en perdre 442 vots. Ciutadans ha perdut els seus tres regidors i queda fora del consistori.

També et pot interessar

stats