S'obri el termini per a competir amb Iglesias per a liderar Podem

La tercera assemblea ciutadana tindrà lloc el 22 i 23 de març, i fixarà el rumb de l'organització per als pròxims quatre anys.

Cartell de la convocatòria de la tercera assemblea ciutadana de Podem
Cartell de la convocatòria de la tercera assemblea ciutadana de Podem / Arxiu

Podem ha obert aquest dimarts el termini per a presentar les candidatures a la secretaria general del partit, un lloc que el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, aspira a conservar en la tercera assemblea ciutadana  que la formació celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de març.

Fins al 17 de febrer es poden registrar les candidatures individuals a la secretaria general, el consell ciutadà estatal, la comissió de garanties i els cercles de Podem.

Els inscrits de Podem votaran entre el 14 i el 20 de març per a elegir la direcció entre les candidatures presentades i el dia 21 tindrà lloc la trobada presencial amb la militància que posarà fi a l'assemblea ciutadana estatal.

El termini per a elaborar els documents polítics, organitzatius, ètic i de feminismes que es debatran i fixaran el rumb de l'organització per als pròxims quatre anys acaba el 28 de febrer, mentre que les candidatures i llistes es preinscriuran entre el 4 i el 17 de febrer, i es publicaran de manera definitiva el 9 de març.

També et pot interessar

stats