Rufián adverteix Sánchez que sense taula de negociació no hi haurà legislatura

En la intervenció, Rufián ha assegurat que els socialistes i els republicans estan "obligats a dialogar" i "obligats a fer política":

Rufián adverteix Sánchez que sense taula de negociació no hi haurà legislatura
Rufián adverteix Sánchez que sense taula de negociació no hi haurà legislatura

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, ha advertit el PSOE, en el seu torn en el debat d'investidura, que sense taula de negociació entre el govern català i l'espanyol "no hi haurà legislatura". Rufián ha reblat advertint Sánchez que Esquerra Republicana "ja ho ha fer en el passat i ho pot tornar a fer". En la intervenció, Rufián ha assegurat que els socialistes i els republicans estan "obligats a dialogar" i "obligats a fer política":

Rufián ha destacat "que si el poble català torna a ser estafat, no s'estarà enganyant Esquerra Republicana, sinó tot un poble", tot reclamant el paper de Podem com a mediador, ja que "el problema polític català no es resol en tribunals ni amb togues" i ha recordat que "cap president socialista ha arribat a La Moncloa sense Catalunya o contra Catalunya".

El diputat republicà ha afirmat que continuaran lluitant pels drets polítics d'Oriol Junqueras i de Quim Torra, després de la resolució de la JEC que en dictamina la inhabilitació com a diputat al Parlament de Catalunya i eurodiputat respectivament.

Rufián també ha reclamat durant la seua intervenció la derogació de les reformes laborals i la llei mordassa, la dignificació de la memòria històrica i avanços en la igualtat entre homes i dones.

També et pot interessar

stats