Rubalcaba continua hospitalitzat i extremadament greu

Pedro Sánchez ha cancel·lat l'agenda per a aquest divendres a Barcelona davant l'empitjorament.

L'exvicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba
L'exvicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba / Europa Press

L'exvicepresident del govern espanyol i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, continua ingressat a l'Hospital Universitari Puerta de Hierro de Majadahonda sense canvis en el seu estat de salut i acompanyat de la família. 

El pronòstic de Pérez Rubalcaba continua sent d'"extrema gravetat" després de l'ictus que va patir dimecres passat, i no es farà pública més informació per desig de la família. 

El preocupant estat de salut de l'històric dirigent polític ha commocionat la família socialista i, des que es va conéixer la notícia de la seua hospitalització, han sigut nombroses les mostres de suport procedents de tots els àmbits polítics i institucionals.

El president en funcions de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que els socialistes estan "molt afectats i tristos" per la situació de Rubalcaba, però que desitgen que "l'esperança, per molt llunyana que siga, existisca". També ha assegurat que l'ex-secretari general del PSOE "sempre ha estat de part dels interessos generals de la Comunitat Valenciana" i ha destacat el seu paper com a servidor públic.

D'altra banda, el president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, ha cancel·lat la seua agenda a Barcelona per seguir de prop l'evolució de Rubalcaba. L'entrada al centre en què està hospitalitzat és un degoteig constant de visites de la família socialista i del cercle més íntim. i no només la plana major socialista, sinò també el succesor de Rubalcaba en el ministeri de l'Interior, el popular Jorge Fernández Díaz, que s'ha desplaçat expressament a Madrid. 

Els expresidents Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero i altres destacats socialistes es van acostar dijous a l'hospital per a interessar-se pel seu estat de salut, unes mostres que també han arribat per part del rei Felip VI i dirigents de diversos partits polítics.

També et pot interessar

stats