Rosa Pérez Garijo, reelegida com a coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià

Ha obtingut el 61% dels suports davant del 39% de vots recaptats per Pedro Mario Pardo Amorós

Pérez Garijo és reelegida coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià, càrrec que ja ostenta des del 2018
Pérez Garijo és reelegida coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià, càrrec que ja ostenta des del 2018 / À Punt NTC
09 de març 2024 - 14:19

El Consell Polític Nacional (CPN) ha reelegit aquest dissabte Rosa Pérez Garijo com a coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià, càrrec que ja ostentava des d'abril del 2018. Pérez Garijo ha obtingut el 61% del suport del CPN davant del 39% de vots recaptats pel regidor del Campello (Alacantí) Pedro Mario Pardo Amorós.

En la seua intervenció, Garijo ha fet una crida a la unitat de tota l'organització davant "l'auge de l'extrema dreta en les institucions i als carrers".

També ha agraït el suport rebut tant per la militància com pel CPN i ha posat el focus en "els nous reptes organitzatius" i en "l'enfortiment" d'EUPV com "la principal força transformadora de l'esquerra al País Valencià", segons recull la formació en un comunicat.

Pérez Garijo ha reconegut sentir "orgull" en continuar "encapçalant el projecte col·lectiu i polític" d'EUPV i ha defensat el "llarg recorregut" que té la formació, amb la defensa de polítiques "en favor de la classe treballadora" amb "un passat que ens avala i un futur per conquistar".

També et pot interessar

stats