Rosa Pérez Garijo, nova coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià

La nova coordinadora s'ha proposat augmentar la militància i recuperar el debat polític com a reptes principals.

Rosa Pérez Garijo
Rosa Pérez Garijo / EUPV

A Rosa Pérez l'han triada aquest cap de setmana amb el 54,7% de suports. La candidatura de la diputada nacional és l'única que s'ha presentat al Consell de Política Nacional i ha aconseguit 64 vots a favor, mentre que 47 hi han votat en contra.

La nova coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha oferit integració en l'Executiva a les altres dues candidatures que hi van optar en l'assemblea del mes de febrer passat.

Rosa Pérez Garijo ha presentat un decàleg de propostes per a obrir una etapa nova en EUPV i donar més visibilitat a la formació. Segons Rosa Pérez, els reptes de futur d'Esquerra Unida són augmentar la participació de la militància, recuperar el debat polític dins del Consell Polític Nacional, posar en valor la tasca municipal i apostar per la formació per als càrrecs públics. Rosa Pérez Garijo destaca que la seua formació continua lluitant contra la corrupció i per a dignificar les institucions. També que el projecte polític d'EUPV és necessari per a la societat valenciana.

També et pot interessar

stats