Rosa Pérez Garijo: "Créiem que la confluència Unides Podem-EU anava a ser fonamental, i els resultats ens han donat la raó"

La coordinadora general d'Esquerra Unida destaca com a prioritats la reversió dels serveis privatitzats i la creació d'una agència valenciana energètica.

Rosa Pérez Garijo: \"Créiem que la confluència Unides Podem-EU anava a ser fonamental, i els resultats ens han donat la raó\"
Rosa Pérez Garijo: "Créiem que la confluència Unides Podem-EU anava a ser fonamental, i els resultats ens han donat la raó"

Els resultats electorals i el temps de negociacions centren l'actualitat política. Una de les diputades a les Corts que entrarà al nou hemicicle és la coordinadora general d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, que ha assegurat que la coalició amb Podem és "fonamental" per a encetar una segona edició del Botànic.

"Pensàvem que la confluència Unides Podem-EU anava a ser fonamental, i els resultats ens han donat la raó", ha destacat en una entrevista per a Les notícies del matí. Pérez Garijo ha valorat positivament el "bon treball" del govern valencià els darrers quatre anys, però ha apuntat que han de reflexionar i cal avançar en "moltíssimes polítiques". "Demanem més valentia", ha afegit la portaveu d'EUPV.

Preguntada per les preferències de les conselleries, Pérez Garijo ha avançat que encara no es troben en aquest punt i que, abans, han de buscar els millors perfils. Com a prioritats per al partit, més enllà de la demanda històrica d'abaixar la barrera electoral del 5%, la portaveu ha remarcat la reversió dels hospitals i serveis privatitzats i la creació d'una agència valenciana energètica.

També et pot interessar

stats