Rosa Pérez: “El canvi en Podem s’ha de veure dins de la normalitat democràtica”

La consellera de Transparència considera que aquesta nova crisi en la formació no esguitarà el govern del Botànic.

La consellera de Transparència, Rosa Pérez, en l'entrevista de Les notícies del matí
La consellera de Transparència, Rosa Pérez, en l'entrevista de Les notícies del matí

Rosa Pérez, consellera de Transparència, ha defés aquest dilluns en Les notícies del matí que la crisi interna de Podem no afectarà el treball de la formació ni el govern del Botànic. La crisi suposa el relleu de Naira Davó com a portaveu de les Corts, funció que assumirà Pilar Lima, coordinadora general de Podem. “El canvi de síndica per síndica s’ha de veure dins del que és la normalitat democràtica”, ha defés. Aquest dilluns està prevista la reunió de la direcció de la coalició Unides Podem, òrgan de coordinació i direcció del grup parlamentari format per Podem i Esquera Unida, per a ratificar l'elecció de Pilar Lima com a nova portaveu a les Corts.

Lima i Davó rivalitzaren l’any passat per a liderar Podem. Lima va guanyar el pols per 38 vots, un 0,7% del total. Pérez ha considerat que aquesta situació no afectarà la situació del vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau dins del Botànic.

Preguntada per la seua opinió sobre les mesures actuals per a lluitar contra la Covid-19, Pérez ha recordat que Esquerra Unida, formació a la qual pertany, ha optat per esperar a veure com funcionen les actuals restriccions. En cas de no ser suficients, ha afegit, consideren que seria necessari prendre mesures més dures.

També et pot interessar

stats