Rivera incorpora 22 nous membre a l'executiva de Ciutadans i fa fora els crítics

La diputada Maria Muñoz serà la quarta valenciana en l'executiva del partit, juntament amb Cantó, Martín i Giner.

VÍDEO | Rivera incorpora 22 nous membre a l\'executiva de Ciutadans i fa fora els crítics

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha reforçat el control amb una executiva que suma 22 nous membres completament lleials al seu projecte, i ha prescindit d'alguns crítics amb el veto al PSOE, detonant d'una greu crisi interna.

Actualment l'executiva estava formada per 33 persones després de la quarta i última dimissió, la del portaveu d'Hisenda, Francisco de la Torre. Aquesta es va sumar a les baixes d'un dels fundadors de Ciutadans, Francesc de Carreras; la del portaveu econòmic, Toni Roldán, i la de l’eurodiputat Javier Nart.

Amb les noves incorporacions, l'executiva comptarà amb 50 membres, inclosos els dos únics crítics visibles que queden, el cap de la delegació europea, Luis Garicano, i el vicepresident de Castella i Lleó, Francisco Igea, que han estat pràcticament callats des que Rivera va donar per controlada la crisi.

Maria Muñoz, la quarta valenciana

La diputada nacional per la província de València, María Muñoz, és una de les noves incorporacions. Amb ell ja en són quatre els representants de la Comunitat Valenciana en l'executiva de la formació. Se suma així al síndic de la formació en les Corts, Toni Cantó, el portaveu municipal a València, Fernando Giner, i la diputada nacional per Alacant, Marta Martín.

Muñoz ha assegurat que "Ciutadans ha crescut a la Comunitat Valenciana i això s'ha d'extrapolar a l'executiva del partit". Així mateix, s'ha compromés al fet que totes les qüestions fonamentals per al territori valencià “estiguen presents en l'òrgan de direcció del partit".

També et pot interessar

stats