Rivera demana la compareixença urgent de Sánchez en el Congrés per la seua tesi doctoral

Sánchez emprendrà accions legals si no es rectifiquen les informacions que l'acusen de plagi.

Albert Rivera en la sessió de control del Congrés
Albert Rivera en la sessió de control del Congrés / Mariscal (Efe)

Ciutadans ha demanat aquest dijous la compareixença urgent del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en el Congrés perquè "done la cara" per les acusacions sobre la seua tesi doctoral, segons ha avançat Albert Rivera. 

El líder de Ciutadans espera que el Partit Popular i Podem li donen suport perquè Sánchez acudisca a la cambra després de les informacions publicades que denuncien que Sánchez va plagiar la seua tesi doctoral i va ser elaborada per una altra persona.

Segons Rivera, sobre la tesi de Sánchez no hi ha només "dubtes raonables", sinó que les sospites "es fonamenten en informacions periodístiques". "No hi ha res més democràtic i seré que una compareixença", ha dit el president de Ciutadans, i ha afegit que el que pretén amb la petició és "dissipar tots els dubtes que hi ha". 

Sánchez nega el plagi

Per la seua banda, Pedro Sánchez ha negat que la seua tesi doctoral estiga plagiada d'altres autors i textos. 

A través d'un comunicat de l'Oficina de Presidència, així com en el seu compte de Twitter, Sánchez ha anunciat que, en el cas que no es rectifique la informació publicada, emprendrà accions legals per a defendre el seu honor i la seua dignitat.

També et pot interessar

stats