Rivera deixa la porta oberta a alçar el veto a un PSOE sense Sánchez

El líder de Ciutadans sobre Igea: "És un home del seu equip".

Rivera deixa la porta oberta a alçar el veto a un PSOE sense Sánchez
Rivera deixa la porta oberta a alçar el veto a un PSOE sense Sánchez

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que la seua formació deixaria la porta oberta a alçar el veto al PSOE en l'hipotètic cas que el cap de l'executiu nacional, Pedro Sánchez, no estiguera, ja que aquesta qüestió, previsiblement, obligaria el Partit Socialista "a prendre un altre rumb".

En una entrevista en TVE, Rivera ha advocat per "fer fora Sánchez" en les urnes perquè després el PSOE decidisca "què vol ser en un futur" i ha incidit que en les pròximes eleccions està en joc que els partits colpistes "manen" novament "en la política nacional", com ha passat, opina, amb Sánchez al capdavant d'un govern. 

Pel que fa a un possible pacte amb Vox, el líder de la formació taronja ha explicat que el seu partit va pactar a Andalusia "a canvi de res". No obstant, ha afirmat que existeixen "causes transversals" amb les quals Ciutadans pot estar d'acord en matèria econòmica amb el PP i altres relacionades amb la defensa dels drets LGTBI o la igualtat, amb què s'alinea amb el PSOE. Per això ha dit que "no es pot simplificar la política en el fet que s'ha d'estar amb mi o contra mi" i ha recalcat que la seua formació "està obligada a negociar" perquè les majories en el nou escenari polític pareixen difícils.

Rivera sobre Igea: "És un home del seu equip"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha evitat implicar-se en la crisi de les primàries de Castella i Lleó, després d'anul·lar-se la candidatura de Silvia Clemente, un fitxatge de la direcció, i ha subratllat que "el que val és la veu dels militants" donant suport ara a Francisco Igea. 

Durant l'estrevista Rivera ha subratllat diverses vegades que el seu partit és un partit "democràtic" on "hi ha primàries mentre que en altres estan prohibides", fent referència al PSOE. El líder de Ciutadans ha intentat deixar clar que ell no ha apostat per cap candidat en particular perquè ha dit que respecta que "guanye el millor" i que Igea, exdiputat per Valladolid i ara candidat de Cs, és "un home del seu equip".

També et pot interessar

stats