Rivera assegura que votarà no al "pla Sánchez"

Sánchez reclama a Rivera que s'abstinga tal com li demana el 70% dels seus votants.

Rivera assegura que votarà no al \"pla Sánchez\"
Rivera assegura que votarà no al "pla Sánchez"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha deixat clar al candidat socialista a la investidura, Pedro Sánchez, que la seua formació votarà "no" amb les dos  mans, "no al pla Sánchez i no a la banda que executarà el pla Sánchez". 

En els últims mesos, Sánchez ha demanat l'abstenció de Ciutadans per a facilitar la formació de govern i Rivera li ha replicat que el més còmode seria "mirar cap a un altre lloc" i deixar-lo governar, però "el que és més decent i més responsable és oposar-se a aquest pla". Perquè, segons ha sentenciat el líder de Ciutadans, la seua formació no ha vingut a "fer el més còmode i fàcil, sinó a fer el correcte".

Durant la seua intervenció Rivera ha aprofitat per a preguntar a Sánchez si té pensat dimitir en cas que hi haja una sentència condenatòria dels ERO d'Andalusia i li ha demanat que aclarisca, entre altres qüestions si cessarà al ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska o si respectarà la sentència "dels colpistes".

Sánchez torna a demanar la seua abstenció

En el torn de rèplica al líder de Ciutadans durant el debat d'investidura, el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha ressaltat la fractura que ha viscut Ciutadans per les distintes posicions pel que fa a la seua negativa a facilitar un govern socialista. Sánchez li ha dit a Rivera que el 70% dels seus votants esperen que la seua formació facilite un govern a Espanya i l'ha avisat que "declarar-se en rebel·lia dels votants és un mal negoci".

També et pot interessar

stats