Podem La Rioja escenifica la divisió en l’elecció de la seua consellera

Els dirigents més veterans i la diputada regional, Raquel Romero, discrepen en l’elecció Revuelta després de la renúncia de Martín.

Podem La Rioja escenifica la divisió en l’elecció de la seua consellera
Podem La Rioja escenifica la divisió en l’elecció de la seua consellera

Podem La Rioja ha escenificat la divisió entre els dirigents més veterans i la seua diputada regional, Raquel Romero, quan només falten unes hores per a conéixer la composició del nou govern autonòmic, on una dona d’aquest partit serà la titular d’una conselleria en virtut de l’acord amb el PSOE.

L’equip tècnic de Podem La Rioja, òrgan de direcció del partit, va designar el passat dia 24 d’agost la secretària del grup a l’Ajuntament de Logronyo, Natzaret Martín, com la seua representant en el futur govern autonòmic. No obstant això, Martín renunciava dimecres passat a ser consellera per no poder compatibilitzar la vida personal, laboral i familiar.

L’òrgan de direcció del partit morat ha designat aquest dijous Amalia Revuelta, funcionària del govern de La Rioja, com la nova consellera de Participació, Drets Humans i Cooperació, de la qual serà responsable Podem.

La proposta que haurà de ser ratificada per la nova presidenta regional socialista, Concha Andreu, que aquesta vesprada donarà a conéixer la composició del seu executiu després de la presa de possessió.

Les diferències en el partit s’han escenificat perquè l’única diputada de Podem en el parlament regional, Raquel Romero, ha dit que no concedeix validesa a la reunió de l’equip tècnic i que ella no sap qui l’ha convocada. L’exsecretari general de Podem La Rioja i membre de l’equip tècnic, Francisco Garrido, ha contestat que Romero, “si haguera volgut”, podia haver participat en aquesta reunió, en la qual “hi havia quòrum per a adoptar decisions”.

També et pot interessar

stats