Ribó veu "important" que Fuset declare per prevaricació perquè puga demostrar que "no hi ha res"

Català (PP) creu que és "evident que s'han de depurar responsabilitats polítiques per prevaricació administrativa".

Joan Ribó, al Parc Central aquest dissabte
Joan Ribó, al Parc Central aquest dissabte / Europa Press

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que és "important" que el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, declare en el jutjat, després que la Fiscalia Provincial de València haja demanat que s'òbriga una investigació per un presumpte delicte de prevaricació contra el regidor per concedir l'explotació de serveis d'hoteleria a canvi del muntatge de les graderies dels concerts de Vivers. En opinió de Ribó, amb la declaració davant del jutge, Fuset podrà demostrar "d'una manera molt clara" que "senzillament no hi ha res".

Davant de les peticions de destitució o dimissió de Fuset per part del PP o Cs, Ribó ha manifestat que els populars "s'han de preocupar perquè als mitjans es parla molt de corrupció, d'un senyor que es diu Zaplana i d'un altre que es diu Cotino".

Des del PP insisteixen a "depurar responsabilitats polítiques”

D'altra banda, la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Català, ha manifestat que "és evident que s'han de depurar responsabilitats polítiques per prevaricació administrativa, tenint en compte, a més, que els magistrats assenyalen que aquesta prevaricació té un nexe causal directe que va ser desgraciadament la mort d'una persona".

La portaveu popular ha dit que "algú ha d'assumir responsabilitats polítiques” i ha criticat que Compromís "haja exigit sempre aquesta responsabilitat però ara no estan disposats a assumir-la".

També et pot interessar

stats