Ribó tanca amb Vox la ronda de contactes institucionals

La trobada deixa una imatge inèdita i consuma l’entrada de la formació d’ultradreta en l’Ajuntament de València.

Reunió entre Ribo i Gosálbez, aquest divendres
Reunió entre Ribo i Gosálbez, aquest divendres

L’Ajuntament de València ha acollit aquest divendres una imatge inèdita de la trobada institucional entre el cap de llista de la formació d’extrema dreta, Vox, José Gosálbez, i l’alcalde en funcions de València, Joan Ribó. Vox ha aconseguit dos regidors en les eleccions municipals i ha entrat per primera vegada a l’hemicicle del cap i casal. 

Gosálbez ha traslladat a Ribó que el seu grup municipal realitzarà una oposició "constructiva" per a la ciutat i "aplaudirà" les iniciatives que consideren positives. No obstant això, ha advertit que "combatrà" les propostes que no encaixen en les seues idees. En acabar, el cap de llista de Vox ha qualificat la reunió de "breu", "amable" i "correcta". 

Amb aquesta reunió, l’alcaldable de Compromís posa punt final a la ronda de trobades que ha organitzat com a candidat de la força més votada en les eleccions municipals. Ni la candidata socialista, Sandra Gómez; ni el de Ciutadans, Fernando Giner, han volgut participar en aquestes reunions institucionals, plantejades per ordre de representació en el consistori. 

També et pot interessar

stats