Ribó reitera que cap familiar seu ha cobrat per serveis de l'EMT

L'alcalde ha avançat que treballarà perquè la secretaria de l'EMT “siga gestionada per un alt funcionari de l'Ajuntament”.

VÍDEO | Ribó reitera que cap familiar seu ha cobrat per serveis de l\'EMT

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha insistit aquest dijous que cap familiar seu “ha cobrat ni de l'Ajuntament ni de l'EMT per cap servei, ni ha emés cap factura”, cosa, ha advertit, que “no pot dir tothom”. Ribó s'ha referit així a la renúncia ahir al càrrec del secretari assessor de l'EMT de València.

En relació amb la renúncia, l'alcalde ha recordat que aquest home “va ser contractat, segons acredita un informe de l'Advocacia de l'Ajuntament, d'una forma absolutament legal”, igual que els seus antecessors en el càrrec des del 1991.

A més, ha avançat que el govern municipal treballarà perquè la secretaria de l'EMT, exclusivament, no la secretaria assessoria, “siga gestionada per un alt funcionari de l'Ajuntament, com es feu fa uns anys amb Mercavalència”.

L’eixida de Martínez Tarín coincideix amb la polèmica per la vinculació del seu bufet amb el despatx Abastos Abogados, relacionat amb el cunyat de l’alcalde de València, Joan Ribó, i quan l’empresa acaba de patir un frau de quatre milions d’euros que està sota investigació judicial. 

A més a més, Ribó ha reiterat que el seu cunyat “no ha emés cap factura per l'EMT ni per l'Ajuntament [...] i això no ho pot dir tothom”, ja que ha informat que la germana de la portaveu municipal del PP, María José Català, treballa com a assessora en el consistori i “cobra mensualment” de l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats