Ribó presenta el seu model de ciutat “oberta i participativa”

Les candidates del PP i PSPV a l'alcaldia de València també han presentat les seues propostes per a la ciutat.

La candidata socialista, Sandra Gómez, s'ha reunit amb els rectors de la Universitat de València i de la Politècnica

L'alcalde de València i candidat de Compromís a la reelecció, Joan Ribó, ha presentat aquest matí el seu model de ciutat, tal com es definix en el programa electoral. Una ciutat "oberta i participativa", que no es definix pels PAI que dissenyen les grans constructores, sinó que es genera per la veu del veïnat, amb pressupostos oberts als barris, més zones verdes, i més connexió amb l'entorn immediat. 

També la candidata a l'alcaldia de València pel Partit Popular, María José Català, ha presentat el programa electoral. "Il·lusió per València". 20 compromisos per a 20 mesos relacionats amb la mobilitat urbana, la seguretat o l'economia. Amb el lema "Trellat", Català ha explicat que vol acabar amb els 4 anys de gestió "caòtica" de Joan Ribó.

Per la seua banda, la candidata socialista, Sandra Gómez, s'ha reunit hui amb el Conseller d'Economia i amb els rectors de la Universitat de València  i de la Universitat Politècnica. Junts han confirmat que al juny, la ciutat acollirà dos esdeveniments mundials relacionats amb la tecnologia de mòbils 5G. Segons han dit, amb ells València serà una ciutat pionera en posar en marxa aquesta tecnologia. 

També et pot interessar

stats