Ribó presenta a l'ONU el Centre Mundial per a l'Alimentació Sostenible

L’alcalde de València presenta el Centre Mundial per a l’Alimentació Sostenible, que estarà ubicat a La Marina de València.

VÍDEO | Ribó presenta a l\'ONU el Centre Mundial per a l\'Alimentació Sostenible

A la seu de l’ONU de Nova York, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha presentat aquest dimarts el Centre Mundial per a l’Alimentació Sostenible, que estarà ubicat a la Marina de València. Des d’este centre s’intentarà coordinar les administracions locals de tot el món en polítiques alimentàries ecològiques i de proximitat. 

“Les ciutats s’estan convertint en els grans centres de creació de riquesa, però també on es produeixen la major quantitat de gasos d’efecte d’hivernacle, necessitats d’energia i aliments i de residus”, va manifestar davant l’assemblea de les Nacions Unides. Ribó va rememorar el 15 d’octubre de 2015, moment en què més de 100 ciutats de tot el món, entre les quals es trobava València, van signar el Pacte de Política Alimentària de Milà, amb l’objectiu de desenvolupar sistemes alimentaris sostenibles.

En la mateixa línia, va afirmar que el nou espai cercarà solucions a problemes com la lluita contra el canvi climàtic, la fam i la nutrició adequada, amb l’objectiu de compartir aquests coneixements entre urbs que es troben a milers de quilòmetres.

També et pot interessar

stats