Ribó i Català obrin la precampanya a la ciutat de València

Compromís ha presentat els 25 candidats a les primàries i el PP, la campanya “Suma’t a la il·lusió”.

Ribó i Català obrin la precampanya a la ciutat de València
Ribó i Català obrin la precampanya a la ciutat de València

El calendari electoral ha marcat part de l'actualitat d'aquest dissabte a la ciutat de València, en què tant Compromís com el Partit Popular han convocat actes que marquen l'inici de la precampanya.

Aquest matí la coalició valencianista ha presentat els 25 candidats a les primàries per a l'Ajuntament de València. Joan Ribó, únic candidat a l'alcaldia, ha destacat que el procés de Compromís és "un exemple de democràcia davant de la ciutadania" i també que és l'únic partit de l'Estat que té primàries per a tota la llista.

L'alcalde de València, en la seua intervenció en l'acte, ha afirmat que si bé el 2015 Compromís es presentava a les municipals "per a posar fi a un govern corrupte", després de les eleccions del 26 de maig vol "continuar la renovació i la modernització de la ciutat".

D'altra banda, la candidata del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Català, ha presentat la seua campanya, amb el lema "Suma’t a la il·lusió". En un acte amb els voluntaris de la candidatura, Català ha llançat com a proposta principal convertir València en una ciutat "sostenible, digitalitzada i innovadora, que siga receptora d'empreses de tecnologia”.

Els socialistes han participat aquest dissabte en el Fòrum d'Habitatge al Col·legi d'Arquitectes de la ciutat de València, un acte que ha aprofitat la candidata a l'alcaldia de la ciutat, Sandra Gómez, per a proposar la creació d'un pla integral d'habitatge que "mobilitze 4.500 cases" i que sume més pisos de protecció pública i altres buits per al lloguer.

També et pot interessar

stats