Ribó assegura que estudiaran com reduir el projecte inicial del PAI de Benimaclet

L’alcalde de València afirma que alguns punts s’han hagut de revisar, com ara l’enderrocament de la caserna de Cantarranas.

L’alcalde Joan Ribó, en una imatge d’arxiu
L’alcalde Joan Ribó, en una imatge d’arxiu / À Punt NTC

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que l’ajuntament està en “fase d’estudi” del PAI de Benimaclet, rebutjat per part del veïnat. Reconeix que el projecte inicial, amb més de 1.300 vivendes, “és molt fort, massa elevat”, i ha assenyalat que estudiaran com reduir aquesta xifra i adaptar-se “a la situació actual”. 

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després d’una reunió aquest matí al consistori, preguntat per la manifestació en rebuig a aquesta actuació urbanística. “No, no ens hem assegut encara respecte a aquest tema”, ha contestat, a més de recordar que la d’aquest diumenge no ha sigut l’única concentració contra el PAI. 

El responsable municipal ha comentat que l’objectiu de l’executiu és analitzar “les conseqüències de totes les possibilitats” que es plantegen, tant des d’un punt de vista urbanístic com econòmic. “Hi ha un projecte de Metrovacesa, hi ha diferents propostes dels veïns, i volem analitzar moltes coses”, ha expressat.

Revisar el PAI del Grau

Preguntat per si aquest plantejament comporta revisar tots els plans d’actuació integrada pendents a la ciutat, Ribó ha afirmat que alguns punts del PAI del Grau s’han hagut de revisar. En aquesta línia, ha esmentat el laboratori dependent de la Conselleria d’Agricultura i la caserna de Cantarranas, que inicialment es plantejava derrocar-los. 

També et pot interessar

stats