La reunió Puig-Oltra no resol les diferències al Consell

La vicepresidenta del Consell, en la primera entrevista a la televisió d’À Punt, afirma que no creu necessàries unes eleccions avançades.

Mónica Oltra en la primera entrevista a la televisió d’À Punt
Mónica Oltra en la primera entrevista a la televisió d’À Punt

La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha tret ferro a la “diferència d’opinions” del Govern. Oltra, en la primera entrevista a la televisió d’À Punt, ha assegurat que és normal que hi haja diversitat d’opinions, “i més en un govern plural”.

“Tenim un govern que està sostingut per tres formacions polítiques. És bo que hi haja diversitat sempre que s’arribe a acords. A més, no és roí que això es faça públic”, ha manifestat la vicepresidenta.

Aquest matí, Oltra ha mantingut una reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, de la qual ha afirmat que han parlat sobre el pròxim debat de política general, de l’inici del curs polític i de les pròximes lleis pendents d’aprovar-se a les Corts.

A més, la vicepresidenta també ha assegurat que ha parlat amb Puig sobre l’intercanvi de declaracions amb la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, del qual “no hi ha hagut retrets”. Tot i això, Oltra ha tornat a defendre que se situe una oficina de denúncies especialitzada en violència de gènere al costat del Centre de Dona 24 hores de València. “És una mesura que està dins del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista, en què participem 63 entitats que ens hem compromés”, ha dit la vicepresidenta.

D’altra banda, la consellera d’Igualtat ha afirmat que en la reunió no han abordat la necessitat de convocar eleccions avançades. Oltra ha assegurat que el tema “no està sobre la taula” i que no ho han considerat mai.

“Unes eleccions s’avancen quan un govern no ho està fent bé o hi ha una oposició ciutadana. Però, estem davant del govern més estable de la Comunitat Valenciana, llavors no hi ha cap raó per avançar eleccions. Hem d’acabar les coses que hem començat”, ha afirmat la vicepresidenta.

Cap representant del Partit Socialista ha valorat encara la reunió entre el president de la Generalitat i la vicepresidenta.

També et pot interessar

stats