Es reuneix la comissió de seguiment del pacte del Botànic

Els pressupostos de la Generalitat de 2019 seran el punt clau de la reunió.

Hemicicle de les Corts
Hemicicle de les Corts

La comissió de seguiment del pacte del Botànic es reuneix aquest dilluns per a abordar el projecte dels pressupostos de 2019, avaluar la situació dels acords polítics assolits entre el PSPV, Compromís i Podem en el Consell, i establir el full de ruta per a aquesta última etapa de la legislatura.

Pel que fa als comptes, el president de la Generalitat, Ximo Puig, considera encertades les propostes que divendres va fer el líder de Podem, Antonio Estañ, relacionades amb l'augment dels pressupostos en 100 milions d'euros per a incloure partides noves, com ara l'educació gratuïta abans dels tres anys, o la lluita contra els pisos turístics il·legals. El president de la Generalitat també ha assenyalat que la Comunitat Valenciana ha sigut un dels territoris que més ràpidament ha aprovat els seus comptes, fet que, segons Puig, ha generat creixement i estabilitat.

La reunió, convocada a proposta de Compromís, tindrà lloc aquest dilluns a les 17:30 hores a la seu nacional de la coalició, a la plaça del Pilar de València, i hi assistiran representants dels tres partits que en van firmar el pacte, PSPV-PSOE, Compromís i Podem.

També et pot interessar

stats