Es reprenen les declaracions en la investigació judicial per la construcció del circuit de la Fórmula 1 a València

Els primers que han declarat han sigut l’exdirector de l'Ens Gestor de Transports i Ports Antonio Carbonell i l’exgerent de FGV Pablo Cotino.

Aquesta causa és una de les quatre obertes en jutjats de València en relació amb la celebració d'aquest esdeveniment esportiu.
Aquesta causa és una de les quatre obertes en jutjats de València en relació amb la celebració d'aquest esdeveniment esportiu.

Aquest dijous s’han représ les declaracions judicials pel disseny i la construcció del circuit de Fórmula 1 de València amb la citació de la mesa de contractació de les obres.

Aquest cas s'ha convertit en una gran causa judicial en què la jutgessa investiga per què es van adjudicar obres sense concurs públic, per què hi va haver sobrecostos i si les empreses adjudicatàries van pagar comissions, tal com va dir l'exsecretari general del PP, Ricardo Costa, al jutjat i a l'Audiència Nacional.

Després de la declaració de tots els empresaris que van participar en la construcció del circuit, el jutjat ha anat més allà i ha citat com a investigats els membres de la mesa de contractació. 

Els primers que han declarat han sigut l’exdirector de l'Ens Gestor de Transports i Ports Antonio Carbonell i l’exgerent de FGV Pablo Cotino. Com a conseqüència de la llarga durada de les declaracions davant de la jutgessa, l’exsecretari autonòmic d'Infraestructures, Victoriano Sánchez-Barcaiztegui, que també estava citat aquest dijous, declararà divendres a les 9 del matí. 

La jutgessa del cas ha demanat a l’Audiència Nacional tota la informació que hi ha sobre la Fórmula 1 en el conegut com el cas dels papers de Bárcenas o Caixa B del Partit Popular. Aquesta causa, que investiga les possibles irregularitats en les adjudicacions per a les obres del circuit urbà, és una de les quatre actualment obertes en jutjats de València en relació amb la celebració d'aquest esdeveniment esportiu.

També et pot interessar

stats