Es reprén el juí del cas Brugal amb la declaració de l’administradora concursal

La setmana passada hi van declarar els 34 encausats de la presumpta trama de contracta de fem d’Oriola.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

El judici sobre la presumpta trama de la contracta de fems d’Oriola, origen del denominat ‘cas Brugal’, es reprén aquest dimecres amb la declaració com a responsable civil de l’administradora concursal d’una empresa. Així ho ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV), després que van declarar durant la setmana passada els 34 encausats d’aquest macrojuí.

Les declaracions dels testimonis començaran el dia 22. Entre ells, els agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional estan citats a l’Audiència Provincial d’Alacant, amb seu a Elx.

El principal acusat, l’empresari Ángel Fenoll, s’enfronta a quasi 38 anys de presó. Per a l’exalcalde popular d’Oriola, José Manuel Medina, en demanen 12 i per a la seua successora en l’alcaldia, Mónica Lorente, 8 anys de presó. També hi ha 7 exregidors acusats [https://apuntmedia.es/va/noticies/politica/video-segona-sessio-de-declaracions-en-el-jui-del-cas-brugal] en el cas Brugal, que es va destapar fa 13 anys.

També et pot interessar

stats