Remodelació en Presidència: Puig reforça l'atenció al despoblament amb una secretaria autonòmica i recupera Elena Cebrián

La vicesecretària general del PSPV, Ana Domínguez, serà la nova directora general de Relacions amb les Corts en substitució d'Antonio Torres, que dirigirà la CAC

24.01.2019 | NM Elena Cebrián, consellera d\'Agricultura, porta a Brussel·les les reivindicacions del sector citrícola
L'exconsellera d'Agricultura i Medi Ambient Elena Cebrián en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El Palau de la Generalitat ha anunciat canvis en Presidència, l'àrea sota gestió directa del cap del Consell, Ximo Puig. El president ha decidit reforçar l'atenció al problema del despoblament amb la creació d'una nova secretaria autonòmica que liderarà l'exconsellera de Medi Ambient en el primer Botànic a proposta de Compromís, Elena Cebrián. De la nova secretaria penjaran les direccions generals d'Administració Local i de l'Agenda Valenciana Antidespoblament.

Cebrián s'havia reincorporat al Consell fa un any com a assessora de fons europeus, després d'un temps en la seua plaça de funcionària al Ministeri de Transició Ecològica.

Puig també ha incorporat al seu equip la vicesecretària general del PSPV, Ana Domínguez, que serà la nova directora general de Relacions amb les Corts, que a més de l'acció parlamentària té atribuïdes les competències de recuperació dels diners malbaratats en els casos de corrupció. Domínguez era, fins ara, assessora del conseller de Política Territorial, Arcadi España.

Substitueix en el càrrec Antonio Torres, un històric del PSPV, a qui es proposarà ara com a director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, que abandonarà Enrique Vidal.

També hi ha canvis en la secretaria autonòmica de Promoció Institucional que dirigeix Alfred Boix, que augmenta les competències afegint també la responsabilitat de la direcció general de Relacions Informatives, que ostenta Pere Rostoll.

També et pot interessar

stats