El rei es reunirà amb Sánchez i els ministres del comité de gestió del coronavirus

La Casa del Rei afirma que el monarca està en comunicació permanent per a seguir l’evolució de la pandèmia.

Els quatre ministres del comitè tècnic de gestió del coronavirus en la roda de premsa que van oferir aquest diumenge
Els quatre ministres del comitè tècnic de gestió del coronavirus en la roda de premsa que van oferir aquest diumenge / Efe

El rei Felip es reuneix aquest dimectres amb el president del govern, Pedro Sánchez, i els quatre ministres del comitè tècnic de gestió del coronavirus, segons ha informat la Casa del Rei. Aquesta serà la primera ocasió en què aparega el monarca des que el govern espanyol decretà l'estat d'alarma diumenge.

Sánchez i els ministres de Sanitat, Salvador Illa; de Defensa, Margarita Robles; de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska; i de Transports, José Luis Ábalos, informaren el rei de les principals mesures adoptades per a contindre l'expansió del virus.

El rei està en comunicació permanent amb el cap del govern per a rebre informació sobre l'evolució de la pandèmia de coronavirus, segons ha assenyalat la Casa del Rei.

A causa de l'emergència sanitària, aquesta setmana s’ha anul·lat l'activitat pública de la família reial, però el cap de l'Estat continua treballant des del seu despatx.

També et pot interessar

stats