El rei inaugura el saló Gastech sense màxims representants de la Generalitat de Catalunya

És la sisena visita de Felip VI a Catalunya des de l’1 d’octubre de l’any passat.

És la sisena visita de Felip VI a Catalunya des de l’1 d’octubre de l’any passat
És la sisena visita de Felip VI a Catalunya des de l’1 d’octubre de l’any passat / Europa Press

El rei Felip VI ha inaugurat hui la 30 edició de la fira Gastech, un acte que ha tingut la presència dels màxims representants de les administracions en aquesta comunitat, excepte de la Generalitat. És la sisena visita de Felip VI a Catalunya des de l’1 d’octubre de l’any passat. 

Tot i que la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, figurava com a assistent, finalment la Generalitat ha estat representada pel director general d’Energia, Pere Palacín, que ha rebut el rei juntament amb representants de les grans companyies presents al congrés. 

A més, a l’acte han assistit la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; el president de la Cambra de Comerç d’Espanya i de Fira de Barcelona, José Luis Bonet; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; i el director general de la Fira, Constantí Serrallonga. 

El saló Gastech és el principal congrés mundial per als professionals del gas i del gas natural liquat, que se celebra per primera vegada a la ciutat de Barcelona, amb 700 expositors de més de 90 països, i que preveu reunir fins dijous uns 30.000 assistents.

També et pot interessar

stats