Dos regidors del PSOE a Oriola abandonen el grup municipal socialista

Antonio Zapata i Carmen Gutiérrez asseguren que la decisió es deu a la falta de reconeixement del seu treball.

La portaveu municipal, Carolina Gracia, juntament amb la resta de concejals d'Oriola
La portaveu municipal, Carolina Gracia, juntament amb la resta de concejals d'Oriola / Europa Press

Els regidors socialistes Antonio Zapata i Carmen Gutiérrez han presentat hui la seua “baixa” al PSPV-PSOE d'Oriola. En un comunicat, han assegurat que la decisió es deu a la “falta de reconeixement i de respecte al seu treball” per part de la portaveu municipal, Carolina Gracia, durant els tres anys i mig de legislatura.

Tots dos edils han manifestat que ha sigut determinant Gracia haja llevat a la regidora Carmen Gutiérrez la meitat de la seua assignació de l'ajuntament per a donar-li-la a un regidor entrant, Emilio Zaplana, perquè aquest cobre el triple que ella per fer el mateix treball”.

“Després de meditar molt la nostra decisió, i encara que en un primer moment considerem presentar la dimissió, molts militants i votants socialistes ens han fet reconsiderar-la i, per tant, hem optat per continuar exercint els nostres drets com a regidors en compliment del mandat rebut en les passades eleccions fins al final de la legislatura”, han apuntat.

Per la seua banda, la portaveu socialista ha respost amb un altre comunicat en què afirma que se sent “decebuda i enganyada” amb aquesta decisió. Gracia ha assenyalat que l’assignació de salaris “té a veure exclusivament amb una reorganització del Grup Socialista basada en dues qüestions bàsiques: la incorporació del company Emilio Zaplana i la reassignació de responsabilitats en funció del treball realitzat”.

A més, Gracia ha exigit a Zapata i Gutiérrez que “deixen les seues actes de regidors perquè els reemplacen persones compromeses amb els projectes i la posició política del PSOE d'Oriola i del seu grup municipal". 

També et pot interessar

stats