Recta final en el juí del ‘procés’

Aquest dimarts es reprén la sessió amb els informes finals de les defenses i dimecres pot quedar conclús per a sentència.

Recta final en el juí del ‘procés’
Recta final en el juí del ‘procés’

El judici del ‘procés’ reprén aquest dimarts les sessions en la recta final, ja que està previst que dimecres puga quedar vist per a sentència. Les dues últimes sessions abordaran l’informe final de les defenses. Conclourà així un dels judicis més rellevants que s’han desenvolupat en el Tribunal Suprem.

Aquest dimarts està previst que puguen escoltar-se fins a huit defenses i per a dimecres al matí es deixarien les quatre restants. En la sessió de la vesprada podrà així començar-se a escoltar als acusats que vulguen fer ús del seu torn d’última paraula, per al qual disposaran de 15 minuts cadascun. Amb això, i quatre mesos justos després de l’inici, el juí haurà quedat vist per a sentència.

Abans de dictar sentència, presumiblement a l’octubre, la sala ha escoltat els testimoniatges dels dotze acusats, 422 testimonis, experts que han participat en set proves pericials i més de cent vídeos sobre els successos de l’1-O en els centres de votació.

També et pot interessar

stats